SAVNET:  - Hun har vært borte siden torsdag morgen og ble sist sett utenfor der hun bor. Vi har hatt telefonsporing på henne, men vi har ingen livstegn. Telefonen er slått av, og vi aner ikke hvor hun kan være, sier operasjonsleder ved Hordaland politidistrikt, Ragnar Lyssand til Dagbladet. Foto: privat
SAVNET: - Hun har vært borte siden torsdag morgen og ble sist sett utenfor der hun bor. Vi har hatt telefonsporing på henne, men vi har ingen livstegn. Telefonen er slått av, og vi aner ikke hvor hun kan være, sier operasjonsleder ved Hordaland politidistrikt, Ragnar Lyssand til Dagbladet. Foto: privatVis mer

Karianne (14) savnet

Politiet ønsker opplysninger om jenta, som har vært sporløst forsvunnet siden torsdag morgen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet har sendt ut en etterlysning etter Karianne (14) etter at hun sporløst forsvant fra sitt hjem i Straume i Sotra, ved Bergen torsdag morgen. Nå ønsker de kontakt med personer som kan ha opplysninger i saken.

Telefonsporing uten hell - Hun har vært borte siden torsdag morgen og ble sist sett utenfor der hun bor. Vi har hatt telefonsporing på henne, men vi har ingen livstegn. Telefonen er slått av, og vi aner ikke hvor hun kan være, sier operasjonsleder ved Hordaland politidistrikt, Ragnar Lyssand til Dagbladet.

Det var de pårørende som tok kontakt med politiet.

- De pårørende tok kontakt i dag, og anmodet oss om muligheten for å få henne etterlyst gjennom pressen, sier Lyssand.
 
Aner ingenting Selv om jenta har vært borte i to døgn, mistenker ikke politiet noe at noe kriminelt står bak foreløpig.

- Det har vi ingen forutsetninger for å anta. Vi vet ingenting om hvor hun kan befinne seg, eller hva som har hendt. Det er nettopp derfor vi ønsker kontakt med personen som kan sitte på opplysninger, sier Lyssand.

Lyssand opplyser om at jenta kan ha dratt til Oslo eller Stavanger, men understreker at de ikke har noen opplysninger på nåværende tidspunkt.

Beskrivelse Politiet har gått ut med en beskrivelse av den savnede, sammen med navn og bilde i håp om at hun skal komme til rette.

Jenta er ca. 162 cm høy, 45 kg, slank og lys blondt skulderlangt hår. Hun skal ha på seg Gore Tex-jakke med noe sort, og sort dongeribukse, beige gense, hvite og blå skatesko. Hun skal også bære på en sort Bjørn Borg-sekk og en bag.

Personer som sitter på opplysninger bes kontakte politiet på telefon 02800 eller 55556300.