DUSØR: 10 000 dollar venter den som kan komme med opplysninger som bidrar til å oppklare drapet på Karina Vetrano, som ble drept under en joggetur tirsdag i forrige uke. Foto: James Messerschmidt / Polaris / NTB scanpix
DUSØR: 10 000 dollar venter den som kan komme med opplysninger som bidrar til å oppklare drapet på Karina Vetrano, som ble drept under en joggetur tirsdag i forrige uke. Foto: James Messerschmidt / Polaris / NTB scanpixVis mer

Karina (30) ble drept under joggetur, drapsmannen er fremdeles på frifot: - Hele verden vet hvor patetisk, ynkelig og svak du er

30 år gamle Karina Ventrano ble drept på joggetur.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Tirsdag i forrige la Karina Vetrano (30) ut på en joggetur i Queens i New York.

Vanligvis løp hun sammen med faren Philip, men akkurat denne dagen måtte han stå over joggeturen på grunn av ryggproblemer.

Funnet drept

Underveis i joggeturen utvekslet Karina noen meldinger med ei venninne, men Karina sluttet plutselig å svare. Heller ikke faren lyktes i å få tak i Karina på telefonen, og da hun ikke kom hjem tok familien kontakt med politiet.

Philip Vetrano dro ut for å delta i letingen etter datteren og det var også han som fant henne drept like ved stien på deres vanlige joggerute. Hun hadde blitt dratt 15 meter bort fra stien.

- Faren gikk inn i buskene og fant kroppen hennes med våre etterforskere hakk i hæl, sier etterforskningssjef Robert Boyce, ifølge CBS New York.

Politiet har konkludert med at Karina ble kvalt og muligens seksuelt misbrukt. BHen hennes og shortsen var tatt av. Hun hadde også kloremerker på kroppen og brukne tenner.

Sterk appell

Så langt er ingen pågrepet for drapet og i helgen holdt Karinas mor, Cathy, en sterk appell, skriver CBS News.

- Hele verden vet hvor patetisk, ynkelig og svak du er. Min datter er en kraft man må regne med, og hennes oppgjør med deg vil vare herfra og inn i evigheten, sa Cathy Vetrano.

- Jeg garanterer deg at oppgjøret ikke bare varer resten av ditt patetiske liv, men for resten av evigheten mens du brenner i helvete.

Familien ga samtidig uttrykk for at de er takknemlige for den jobben New York-politiet legger ned for å få oppklart saken.

- Vi håper rettferdigheten kan skje fyllest ved hjelp av politiets harde arbeid, sier Philip Vetrano.

Utlovet dusør

Det har blitt utlovet en dusør på 10 000 dollar til den som kan komme med informasjon som gjør at politiet kan pågripe gjerningspersonen.

- Vi mener at dette utgjør en alvorlig trussel. Vi tror at drapet var tilfeldig. Vi tror ikke det er noen i hennes liv som står bak dette, sier etterforskningssjef Boyce.