Karita administrerer nytt parti på Facebook

Tidligere Ap-statsråd Karita Bekkemellem har startet parti på Facebook med ekskludert Frp'er og tv-kjendis.

TULLE-PARTI? Sammen med Frp-ekskluderte Siv Gørbitz, har tidligere Ap-statsråd fått over tusen nye medlemmer i deres Facebook.parti, FB-parti. Nå vil mange av dem stille til valg. Her i forbindelse med lanseringen av boka «Mitt røde hjerte» for et halvannet år siden.  Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet
TULLE-PARTI? Sammen med Frp-ekskluderte Siv Gørbitz, har tidligere Ap-statsråd fått over tusen nye medlemmer i deres Facebook.parti, FB-parti. Nå vil mange av dem stille til valg. Her i forbindelse med lanseringen av boka «Mitt røde hjerte» for et halvannet år siden. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dagens administrerende direktør i Legemiddelindustrien og tidligere Ap-statsråd, Karita Bekkemellem, har startet et nytt parti på Facebook.

- Nå ble jeg engasjert kjenner jeg... deilig med FB parti da .. :-) hade, skriver Bekkemellem på nettsida til facebook-partiet 15. februar.

Tirsdag 8.februar luftet hun Arbeiderpartiets integreringsutvalgs forslag på den åpne sida, men stort sett er det om legemidler den nåværende direktøren uttaler seg om.

- Jeg ble foreslått til sjefsminister i regjeringen, men mente selv jeg kunne bli kjoleminister. Det er mye tull, altså. Men det diskuteres mye ordentlig politikk, også, sier Karita Bekkemellem til Dagbladet om Facebook-partiet.

Ekskludert Frper Sammen med 19 andre er Bekkemellem en av administratorene for FB-partiets gruppe på Facebook. I tillegg er også Siv Gørbitz, ekskludert Frper fra Bergen, administrator for partiet.

I beskrivelsen av den åpne sida med påskriften «Folkets mening», står det at «partiet formelt heter Internettpartiet» og er et parti «som søker et system hvor sannheten bærer fram resultatene folk ønsker seg».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer