-  Karita spiller på alle strengene

Karita Bekkemellem Orheim er smart når hun spiller på estetikk og alle fem sansene, mener høyskolelektor Vigdis Holen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

-  Karita har utviklet sin egen uttrykksform - sin merkevare - på en intelligent måte.

Holen er i avslutningsfasen med sin doktorgrad i digital estetikk og persepsjon på Høgskolen i Østfold, og er levende opptatt av visuell kommunikasjon.

-  Karita Bekkemellem Orheim spiller på alle strengene - på alle språkene, også estetikk. Hun er dyktig, sier Holen, og fortsetter:

-  De feminine sidene må ikke bringes til taushet, men bli synlige. Det er flott at Karita er så mye kvinne som hun er. Menn oppfatter feminisering som fordummende fordi de ikke vet bedre, sier Vigdis Holen i en kommentar til de siste dagenes kjolefeide.

Holen understreker overfor Dagbladet hvor viktig visuell kommunikasjon er. Bekkemellem Orheims måte å profilere seg på trekker ikke hennes politiske budskap ned, hevder Holen.

-  Når Karita Bekkemellem Orheim dukker opp på TV i stua, skjerper jeg meg. Hun stimulerer nysgjerrigheten min, og får oppmerksomheten min som om hun var et fluepapir. Jeg kikker på detaljer i klærne hennes også, men det er jo bare en ubetydelig del av hele pakka som utgjør henne. Hun interesserer meg som politiker og kvinne.

-  Det å pynte seg er et veldig menneskelig trekk. Det viktige med denne debatten er at den viser forskjellen i kvinne- og mannskulturen. Det Georgsen angriper, er det feminine uttrykket, det å være kvinne. Det kan virke som om han mener at hun er veldig mye kvinne til å være politiker, sier Vigdis Holen.