Karl (13) døde under «knask eller knep»

Var ute med vennene på Halloween da det fryktelige skjedde.

DØDE: 13 år gamle Karl døde etter å ha blitt påkjørt av en bilist lørdag forrige uke. Foto: GoFundMe
DØDE: 13 år gamle Karl døde etter å ha blitt påkjørt av en bilist lørdag forrige uke. Foto: GoFundMe Vis mer
Publisert

En 13 år gammel gutt ble påkjørt av en bil i Taylorsville i delstaten Utah i USA mens han gikk knask eller knep med venner på lørdag.

Skadeomfanget var svært alvorlig og 13-åringen døde mandag, som følge av skadene.

Det melder lokalavisa KSL mandag.

To gutter påkjørt

Gutten som mistet livet i bilulykken var Karl Finch (13). Han skal ha gått over et fotgjengerfelt med tre andre gutter da han og en av vennene i følget hans ble påkjørt.

Den andre gutten (12) ble også fraktet til det lokale sykehuset, og tilstanden hans var kritisk. Ifølge en talsperson fra sykehuset i Taylorsville vil gutten overleve.

Ifølge en GoFundMe-kampanje, pådro Karl seg en omfattende hodeskade av påkjørselen. GoFundMe-siden ble satt opp for å betale for medisinske utgifter.

- Karl er den eldste av fire barn. Han er en skoleelev som får toppkarakterer. Han har studert mandarin i seks år og vurdert til å snakke språket flytende, samt at han mestrer å lese og skrive flytende. Karl er en hengiven baseballspiller og en dyktig pianist. Denne godhjertede, intelligente, unge mannen begynte akkurat å sette sitt preg på verden, står det på GoFundMe-siden.

Farens sørgelige ord

Jacob Finch, Karls far, har gått ut med et Facebook-innlegg hvor han takker for støtten i den tunge tiden han og familien står overfor.

- Til venner og familie som har bedt for familien vår. Vi vil takke dere av hele våre hjerter. Det er med stor sorg at vi forteller at Karl døde tidlig i morges. Karl er en flott sønn, bror og venn. På dette tidspunktet ber vi om litt tid til å takle dette. Vi setter pris på alle henvendelser, men la oss sørge sammen med familien vår, skrev Jacob Finch fra Facebook mandag.

- Tragisk

Etterforskningen av ulykken fortsatte mandag, og det var en 29 år gamle sjåføren som kjørte på de to guttene.

Sjåføren hadde ikke brutt fartsgrensen, men mulig svikt er ikke utelukket, ifølge politiet.

- Dette er en tragisk ulykke, sa Taylorsville politisjef Brady Cottam i en uttalelse.

DREPT: Onsdag ble 18 år gamle Elin Klinteberg funnet drept i Höör i Sverige. Nå har en 26 år gammel mann innrømmet å ha drept henne. Video: Expressen Vis mer

- Vi håper hendelser som dette aldri skjer, spesielt under Halloween-helgen, når barn er ute og feirer. På dette tidspunktet ber vi om trøst for Finch-familien.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer