Karla (11) ble møtt med stående applaus: 
- De fleste dagene er jeg redd. Redd for at foreldrene mine vil bli tvunget til å dra

Redd for at foreldrene skal bli utvist av USA.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): 11 år gamle Karla Ortiz ble møtt med stående applaus etter å ha talt- I dag skal jeg fortelle en historie om foreldrene mine. Om utvisningen av immigranter. Jeg er datter av innvandrerforeldre.

- «Valiente». Modig. Det var det Hillary Clinton kalte meg da jeg fortalte henne at jeg var redd for at foreldrene mine kom til å bli deportert. Selv da jeg var liten gråt foreldrene mine alltid, men jeg skjønte ikke hvorfor, sa 11-åringen fra talerstolen.

Se det rørende innlegget i videoen øverst i saken.

- «Soy Americana»

Hun stod på scenen rundt klokka tre natt til tirsdag norsk tid, etter blant annet artist Demi Lovato og etterfulgt av komiker Sarah Silverman og skuespiller Eva Longoria.

- «Soy Americana», understreket hun og måtte vente med å fortsette innlegget på grunn av høylytt applaus fra salen.Selv er hun født i Las Vegas, men foreldrene er papirløse innvandrere fra Guatemala. De skal ha kommet til landet for rundt 20 år siden, skriver det amerikanske nettstedet Aol.

Del av Clintons kampanje

- Det er ikke hver dag jeg føler meg modig. De fleste dagene er jeg redd. Jeg er redd for at foreldrene mine hvilket som helst øyeblikk vil bli tvunget til å dra.Ifølge nyhetsmagasinet TIME møtte Karla Ortiz og Hillary Clinton hverandre under valgkampanjen i februar. Hillary har siden brukt møtet med 11-åringen som en del av kampanjen sin.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer