Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Karlsvik slutter i Forsvaret

Inngår forlik med forsvaret.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kontreadmiral Atle Torbjørn Karlsvik slutter i Forsvaret, som på sin side dropper den sivile saken mot ham.

Dermed er punktum satt i Karlsvik-saken. Etter det Aftenposten erfarer, foreligger det en skriftlig avtale om forlik som partene har planlagt å offentliggjøre mandag.

Karlsvik skal også ha gått med på å betale penger tilbake, men ikke i nærheten av beløpet på 800.000 kroner som Forsvaret har saksøkt ham for.

Både Bergen tingrett og Gulating lagmannsrett har frifunnet Karlsvik for anklager om grovt bedrageri, knyttet til reiseregninger på til sammen drøyt 60.000 kroner. Riksadvokaten avgjorde nylig å ikke anke dommen fra lagmannsretten.

Med forliket mellom Karlsvik og Forsvaret blir det heller ikke noe av sivilsaken som var berammet i Bergen tingrett med oppstart 15. april. I forkant av denne har Forsvaret hevdet at Karlsvik har belastet Forsvaret for 800.000 kroner for forhold som er Forsvaret uvedkommende.

(NTB)

FORLIK: Kontreadmiral Atle Torbjørn Karlsvik slutter i Forsvaret. Her sammen med sin advokat Dag Steinfeld i Gulating Lagmannsrett. Foto: Tor Erik H. Mathiesen / SCANPIX
FORLIK: Kontreadmiral Atle Torbjørn Karlsvik slutter i Forsvaret. Her sammen med sin advokat Dag Steinfeld i Gulating Lagmannsrett. Foto: Tor Erik H. Mathiesen / SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media