Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Karmøy-mann fikk natte­besøk av full og amorøs kvinne (48): - Verden kan være ubarmhjertig

Kvinnen ble hentet av politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I dag tidlig fikk en mann på Karmøy i Rogaland en ubuden gjest i huset.

- Det var en full, amorøs dame som kom på besøk, men det amorøse ble ikke gjengjeldt. Sånn kan det av og til være. Verden kan være ubarmhjertig, sier operasjonsleder Trond Friberg i Haugland og Sunnhordland politidistrikt til Dagbladet.

- Men det var ikke en truende situasjon, understreker Friberg.

Eller som han beskrev det på Twitter: «Mann fikk ubuden beruset kvinne (48) på besøk, ikke ønsket sådan». De to kjente hverandre, men mannen ville slett ikke ha 48-åringen på besøk nå klokka åtte på morgenen og kontaktet politiet.

- Hun hadde knust ei rute og han ringte politiet. Hun vil bli anmeldt for ordensforstyrrelse. Det er ikke snakk om trusler eller vold, eller noe slikt. Det var ikke et forsøk på seksuelt overgrep. Hun stilte opp på adressen med noen forhåpninger som ikke blir møtt, sier Friberg.

- Hun fikk pålegg om å bli kjørt hjem til seg selv, men det ville hun ikke, så da ble det arresten, påpeker operasjonslederen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media