Karol (20) fortsatt savnet

Karol Ciecka (20) er fortsatt savnet etter at bilen han kjørte ble tatt av vannmassene i Åfjord. Håpet begynner å renne ut.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NORD-TRØNDELAG/OSLO (Dagbladet): Karol Ciecka skulle kjøre hjem fra jobb til kona si tirsdag kveld. Men han kom aldri hjem. Ifølge politiet er det han som var fører av bilen som ble tatt av vannmassene da Arnevikbrua i Åfjord raste sammen.

- Dette er utrolig trist. Hele lokalsamfunnet er rystet, sier Astrid Witsø, rektor ved Åfjord videregående skole, der 21-åringen gikk ut for to år siden.

Trapper ned

Politiet satte i gang en omfattende leteaksjon, men seint i går var verken bilen eller mannen funnet. I dag vil politiet trappe ned letingen. - Nå er det stillstand. Avhengig av hvordan været og sikten blir i dag, vil vi vurdere hvordan leteaksjonen skal fortsette. Men det er svært vanskelige forhold, sier operasjonsleder Tore Kyllo i Sør-Trøndelag politidistrikt. Et 30-talls personer lette i går etter Karol Ciecka. Han er opprinnelig fra Polen, men har bodd i Norge i rundt ti år og giftet seg like før jul. Ciecka er ansatt i et entreprenørfirma i Trondheim. Rektor Witsø beskriver Ciecka som en positiv, hyggelig og utadvendt gutt, med gode venner i nærmiljøet.

- Fortsatt dramatisk

Selv om flommen i Trøndelag er på vei tilbake, er det fortsatt stor fare for ras i området.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer