Karoli-rivaler i campingkrig

To medlemmer av Karolifamilien røk i går kveld i tottene på hverandre, trolig på grunn av et pengeoppgjør. Midt på Ekeberg Camping skal det ha blitt løsnet skudd, og en 15-åring ble skadd da slektningene raste rundt i hver sin luksusbil på campingplassen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Knuste lekebiler, løse støtfangere, lykteglass og bensin dekket innkjøringen til ellers idylliske Ekeberg Camping i Oslo i går kveld. Bare tilfeldigheter gjorde at ingen kom alvorlig til skade i kaoset som oppsto da de to Karoliene hadde et brutalt oppgjør mellom campingvogner og telt.

Bilduell

Johan Rosenborg var ringside da bil-bataljen startet i går. Han beskriver det nærmest som en duell mellom to førere som brukte biler som våpen.

- Det var ville tilstander. En blå BMW kjørte rett i fronten på en sølvgrå Mercedes. Bilene kolliderte også med andre kjøretøy og campingvogner, mens kvinner og barn løp skrikende rundt midt i kaoset, sier Rosenberg.

Han har bodd på campingen i to uker nå, men bestemte seg for å dra rett hjem til huset i Larvik etter campingkrigen mellom de to sigøynerne ved 23-tida i går kveld.

- Jeg ventet å se noen ligge igjen ihjelkjørt. Det er et under at ingen ble alvorlig skadet, sier Rosenborg til Dagbladet.

Klemt mellom biler

En 15 åring ble skadd i familieoppgjøret. Han ble klemt mellom to biler, og måtte sendes i ambulanse til legevakten for behandling. De to medlemmene av Karolifamilien er 21 og 37 år gamle. Yngstemann stakk av da lovens lange arm ankom stedet, men ble pågrepet av bevæpnet politi kort tid etter. Ett håndvåpen ble funnet på campingen. Politiet mistenker 21-åringen for å ha kastet fra seg et annet våpen før han ble tatt. Det ble søkt etter dette håndvåpenet i natt.

Ifølge øyenvitner skal 21-åringen ha løsnet skudd mot sin eldre slektning, men uten å treffe ham. Det skal også ha blitt også ha blitt truet med en golfkølle. Politiet arbeidet i går kveld med å stadfeste de mange opplysningene fra vitner og involverte.

Arveoppgjør

Bakgrunnen for bråket på Ekeberg Camping skal være et forestående oppgjør om et betydelig pengebeløp. Politiet bekreftet dette til Dagbladet i natt, men ønsker ikke å gå inn på hvor mye penger det dreier seg om.

Politiet vil i dag ta stilling til om 21-åringen som er mistenkt for å ha løsnet skudd, skal framstilles for varetektsfengsling i Oslo forhørsrett.