Karoli-sønn bortført

En 17 år gammel gutt fra Karoli-familen ble i går kveld bortført fra Bogstad Camping. Med en kniv over strupen ble gutten ført ut av en campingvogn og inn i en ventende bil. En krangel om penger kan ifølge politiet være årsaken til kidnappingen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Ved 22-tida i går kveld kom meldingen om at en gutt fra den kjente sigøyner-familien Karoli var bortført av 2-3 personer i en BMW cabriolet. Det skal også ha vært en skyteepisode på åstedet. I følge politiet ble ingen skadet i forbindelse med bortføringen.

Penge-krangel

Flere kjente kriminelle skal ha vært observert i området i går kveld.

Politiet rykket ut med store styrker og sperret av et stort området. Operativ uteleder Ole Rønning fra politiet hadde godt håp om at dramaet kunne løse seg i løpet av natten, men hadde få kommentarer til kidnappingen.

Et medlem av Karoli-familien hevder overfor Dagbladet at det er kosovoalbanere med hjelp av B-gjengen som står bak bortførelsen, og at krangelen dreier seg om sigaretter og penger.

En annen kilde sier til Dagbladet at flere gjenger i Oslo nå samarbeider og hjelper hverandre i ulike oppgjør.

Truer med hevn

En mann fra Karoli-familien skal ha lurt kosovoalbanerne for 150000 kroner, men skal siden ha forsvunnet ut av landet. Nå må familien betale tilbake for svindelen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer