Karoli-sønn bortført

En 17 år gammel gutt fra Karoli-familen ble i går kveld bortført fra Bogstad Camping. Med en kniv over strupen ble gutten ført ut av en campingvogn og inn i en ventende bil. En krangel om penger kan ifølge politiet være årsaken til kidnappingen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ved 22-tida i går kveld kom meldingen om at en gutt fra den kjente sigøyner-familien Karoli var bortført av 2-3 personer i en BMW cabriolet. Det skal også ha vært en skyteepisode på åstedet. I følge politiet ble ingen skadet i forbindelse med bortføringen.

Penge-krangel

Flere kjente kriminelle skal ha vært observert i området i går kveld.

Politiet rykket ut med store styrker og sperret av et stort området. Operativ uteleder Ole Rønning fra politiet hadde godt håp om at dramaet kunne løse seg i løpet av natten, men hadde få kommentarer til kidnappingen.

Et medlem av Karoli-familien hevder overfor Dagbladet at det er kosovoalbanere med hjelp av B-gjengen som står bak bortførelsen, og at krangelen dreier seg om sigaretter og penger.

En annen kilde sier til Dagbladet at flere gjenger i Oslo nå samarbeider og hjelper hverandre i ulike oppgjør.

Truer med hevn

En mann fra Karoli-familien skal ha lurt kosovoalbanerne for 150000 kroner, men skal siden ha forsvunnet ut av landet. Nå må familien betale tilbake for svindelen.

Robert Josef Karoli som befant seg på åstedet i går kveld, var meget opprørt over bortførelsen og sverget hevn over gjerningsmennene.

- Det er kosovoalbanere som står bak bortførelsen. Vi skylder dem 125000, og vi hadde en avtale om å betale tilbake. I går betalte vi dem 25000 kroner. Så kommer de og tar en av våre gutter. Nå er det krig! sa Karoli.