Karolina drept med teltplugg

ORREFORS (Dagbladet): Karolina Johansson (10) ble trolig drept med en teltplugg. Denne kunnskapen styrker etterforskernes tro på at drapet ble utført av et barn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiets teori er at Karolina ble drept som en følge av at noen ville skremme jentene i teltet, men at noe gikk fryktelig galt.

Ifølge politikilder Expressen har vært i kontakt med, rettes søkelyset først og fremst mot de ungdommene som lå i telt i Ä ppelträdgården i Orrefors kvelden før drapet.

Brøt ut krangel

Da teltturen kom i stand på ettermiddagen, var det planlagt at det skulle stå tre telt på plassen over natta. I det ene lå fire gutter, i det andre lå Karolina og hennes to venninner. Det tredje teltet ble ødelagt og tatt ned seinere på kvelden av de tre jentene som skulle sovet der.

Etter å ha spilt brennball, spist potetgull og spilt musikk på en medbrakt radio, brøt det ved 21-tida ut en krangel da jentene i det tredje teltet oppdaget at teltpluggene var brukket.

Jentene i de to teltene anklaget da hverandre for sabotasje.

Ifølge Expressen viser obduksjonsrapporten at Karolina Johansson ble drept av ett hogg i hovedpulsåren. Hennes teltvenninne fikk ubetydelige skader. Politiet leter nå etter mordvåpenet, som de mistenker er en teltplugg.

Derfor leter etterforskerne nå etter gjerningsmannen blant barna i Orrefors.

I dag ankommer politikommissær Rolf Sandberg fra Arvika til Orrefors. Han er Sveriges fremste ekspert på drap der barn dreper barn.