Karoline Aadland savnet etter flystyrten i Etiopia

Satt på flyet som styrtet i Etiopia søndag morgen.

SAVNET: Karoline Aadland. Foto: Privat
SAVNET: Karoline Aadland. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Røde Kors bekrefter søndag i en pressemelding at Karoline Aadland (28), økonomiarbeider i internasjonal avdeling i Røde Kors, er blant de savnede etter flystyrten i Etiopia.

- Vi frykter at Karoline Aadland er blant de omkomne, og vi har informert hennes nærmeste familie om dette. Våre tanker er nå med dem i denne vanskelige tiden, sier Bernt G. Apeland, generalsekretær i Røde Kors.

Røde Kors understreker at de ikke har mottatt noen bekreftelse fra flyselskap eller myndigheter, og at Aadland har status som savnet. Hun var på jobb for Røde Kors i regionen da ulykken skjedde.

- Meget omtenksom

Apeland forteller til Dagbladet at Aadland har vært tilknyttet Røde Kors i omtrent ett år. Hun hadde base ved nasjonalkontoret i Oslo, og var i Kenya og Burundi for økonomioppfølging med Røde Kors' partnere i andre foreninger.

Apeland beskriver 28-åringen som en person som var opptatt av å hjelpe andre.

- Den korte tiden hun har jobbet i Røde Kors, så har Karoline vist seg som en meget dedikert, meget engasjert og en meget omtenksom medarbeider, som ofte har gitt uttrykk for at hun har akkurat den jobben hun ønsker seg. Hun var genuint opptatt av å hjelpe andre, sier Apeland, som understreker at hun fortsatt har status som savnet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer