ALT ØDELAGT: Det meste ligger i grus for Anthony Weiner: Hans ekteskap, hans politiske karriere i Kongressen, og hans kandidatur som borgermester i New York. I dag fikk han dommen på 21 måneders fengsel for sexmeldinger på internett. På bildet har han nettopp fått vite dommen. Foto: NTB/Reuters/Lucas Jackson
ALT ØDELAGT: Det meste ligger i grus for Anthony Weiner: Hans ekteskap, hans politiske karriere i Kongressen, og hans kandidatur som borgermester i New York. I dag fikk han dommen på 21 måneders fengsel for sexmeldinger på internett. På bildet har han nettopp fått vite dommen. Foto: NTB/Reuters/Lucas JacksonVis mer

Anthony Weiner: 21 måneders fengsel for sex-meldinger til 15-åring

Karrieren over for Demokratenes stjerneskudd: 21 måneders fengsel for sexmeldinger

Tidligere kongressrepresentant Anthony Weiner dømt til fengsel for seksualiserte nett-meldinger til 15-årig jente.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den tidligere så lovende demokratiske politikeren risikerte 27 måneder i fengsel etter at han sa seg skyldig i å ha sendt obskønt materiale til en mindreårig via Skype og Snapchat.

Weiners politiske karriere i Kongressen, hans kandidatur som borgermester i New York og hans ekteskap ble lagt i grus etter at han flere ganger ble tatt for å ha sendt seksualiserte meldinger til kvinner.

Saken kan også ha bidratt til Hillary Clintons nederlag da FBI-direktør James Comey uka før valget viste til eposter på Weiners PC som en begrunnelse til å gjenåpne etterforskningen av henne. Weiners kone var Huma Abedin, en av Clintons nærmeste medarbeidere.

NTB