Karrikert, jeg?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I Allah den Nåderikes, den Barmhjertiges navn.


STORE DELER
av vestens utvikling og fremgang har gått hånd i hånd med maktmisbruk og overgrep. Samtidig påberoper vesten seg moralsk overlegenhet og retten til å definere rett og galt. Verdenspolitiet USA hevder å kjempe for rettferdighet, men ble grunnlagt på nedslakting av landets opprinnelige befolkning som ennå ikke har fått oppreisning.

Siden den gang har de med blandet suksess klart å overbevise verden at de kun slåss for høyere idealer. Europa følger til tider med. Noen ganger for å blidgjøre den rettferdige kjempen andre ganger med mer egoistiske motiver. Dette nevnes så klart ikke. Istedet er det opplysningstidens arv som føres videre, skal vi tro retorikken. Fred, frihet og respekt for individet! Det er disse verdiene som teller.

Bortsett fra når det gjelder undermennesker utenfor de stater vesten er definert som.

NÅ HAR DET seg slik at jeg bor i vesten. For vestens befolkning gjelder moralske verdier. Så nå er jeg nødt til å settes på prøve slik at det kan bevises hvorvidt jeg er integrert eller ikke.

Testen utføres ved at jeg blir presentert diverse fantasifulle tegninger myntet på å såre mine religiøse følelser. Heldigvis har jeg bestått for jeg forkaster alle utsagn om dødsdommer over tegnere, forlag og hva det nå enn skal være. Uheldigvis er jeg ikke blitt mer integrert. Dette er fordi jeg sitter igjen med misnøye og forakt for de som står ansvarlige og de som støtter denne sermonien. Så nå har jeg tenkt til å bruke ytringsfriheten min til å ta avstand fra disse ytringsfrihetsfanatikere.

Det som er det komiske oppi det hele er at disse tegningene har blitt en karrikatur av den vestlige ytringsfrihet ...

Vestlig muslim