Kartlegger alle bevegelser i Tønsberg

TØNSBERG (Dagbladet): Politiet i Tønsberg vil kartlegge alle bevegelser i Tønsberg sentrum natta Lars Gillesen Hogsnes (17) forsvant. Samtlige personer som befant seg i Tønsberg fra klokka 20.00 torsdag til 08.00 fredag morgen, blir bedt om å melde seg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I samarbeid med Kripos har Tønsberg-politiet nå valgt å bruke samme metode som i Jonas-saken i Hemsedal.

I tillegg til at alle personer som befant seg i det aktuelle området melder seg, kommer politiet også til å granske all mobil- og SMS-trafikk i Tønsberg i dette tidsrommet.

150 tips

- Vi har satt opp egne team til å håndtere den enorme mengden informasjon som dette innebærer. Vi ønsker at alle, enten de har sett noe av verdi eller ikke, melder seg til oss slik at vi kan få en oversikt over bevegelsene denne natta, sier politiadvokat ved Vestfold politidistrikt, Jan H. Palm.

Politiet har så langt mottatt 150 tips i saken, men innrømmer at de ikke har noen spesielle holdepunkter i forsvinningsmysteriet.

Og først nå, etter fire dagers resultatløs leting, ber politiet om innsyn i Lars Gillesen Hogsnes' mobiltelefonlogg, skriver Aftenposten. Oversikten som viser hvilke samtaler som har gått via den savnede 17-år ingens mobiltelefon, kan gi politiet avgjørende opplysninger,

Hadde skateklær

Klokka 22.30 natt til torsdag, forlater 17-åringen en sammenkomst i Gimleveien 9 på Teie i Nøtterøy kommune, uten å si ha det. To kamerater har fortalt at Lars skulle møte dem på Cruise café i Tønsberg sentrum. Men 17-åringen dukket aldri opp. Ingen ting tyder på at Lars var inne på utestedet Cruise.

Ifølge politiet var han kledd i skateklær kjøpt i butikken Twin Palms. Jakka var mørk med hvite merker på begge skuldrene. Han hadde på seg wu wear-jeans i en mellomblå farge.

På hodet hadde han en mørk grønn lue, med et hvitt merke og på beina mørke skate-sko.

Politiet konsentrerer seg nå om vitneobservasjoner, som kan plassere Lars i Tønsberg natta han forsvant.

Politiet ønsker også å komme i kontakt med eventuelle pirattaxisjåfører som kan ha kjørt gutten inn i retning sentrum.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer