Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Kashmiri drept i Pakistan

Terrorleder Ilyas Kashmiri, en av verdens mest ettersøkte menn, er drept i et amerikansk droneangrep, ifølge pakistansk etterretning.

- DREPT: (FILES) Pakistansk etterretning hevder at Mohammad Ilyas Kashmiri er drept. Bildet er fra 2001. Foto: Saeed KHAN /AFP
- DREPT: (FILES) Pakistansk etterretning hevder at Mohammad Ilyas Kashmiri er drept. Bildet er fra 2001. Foto: Saeed KHAN /AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den pakistanske islamisten skal i 2009 ha undersøkt muligheten for å begå flere terrorangrep i København. Han skal også ha planlagt å angripe den danske avisen Jylland-Posten.

Kashmiri var leder for den pakistanske gruppen Harakat-ul Jihad Islami som står på USAs liste over utenlandske terrororganisasjoner.

Pakistaneren skal også, ifølge amerikanske myndigheter, ha bistått terrornettverket al-Qaida i forbindelse med terrorangrep i Pakistan, og skal jevnlig ha hatt kontakt med al-Qaida-ledere.

(NTB)