Kasta barna og seg selv ut fra balkong

Brite (34) ville ta med barna til himmelen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Etter at John Hogan (34) fra Bristol i England kastet sønnen i døden fra balkongen i fjerde etasje, tok han datteren i armene og hoppet etter. Han og datteren overlevde. 

- Han trodde han skulle kunne ta sine barn og dra til himmelen, sa mannens psykiater Ioannis Nestoros da rettssaken mot tobarnspappaen startet denne uka.

Han står i disse dager tiltalt for drapet på sønnen og drapsforsøk på datteren i en rettssal i Chania på øya Kreta i Hellas, skriver britiske Daily Mirror, som er tilstede i rettssalen.

Ble skilsmisse-gal

Familien var på solferie 15. februar 2006 på Kreta i Hellas da katastrofen skjedde, men ekteskapet mellom John Hogan og ekskona Natasha (35) var alt annet lystig.

- John ble gal da jeg sa at jeg vurderte å ta med meg barna hjem alene. Jeg sa at jeg vurderte å skille meg, sa Natasha i retten, som fullbyrdet skilsmisse-hintet etter balkong-tragedien.

Skilsmisse-erklæringen var grunnen til at mannen forsøkte å ta sitt og barnas liv, ifølge Nestoros.

- Hadde hun ikke sagt at hun ville skilles, så hadde aldri dette skjedd. Det var ikke akkurat en intelligent ting å si på det tidspunktet, hevdet psykiateren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer