Kaster brannbomber mot politiet

Harde gatekamper i Oslo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): SISTE: Politiet har begynt å spre de flere tusen motdemonstrantene som omringet den pro-israelske markeringen ved Stortinget.

Store politistyrker begynte ved 17.45-tiden å bruke tåregass og pepperspray mot en gruppe svært hissige demonstranter som den siste timen har omringet selve markeringen inne på Eidsvoll plass.

Hele området rundt Stortinget og Eidsvoll plass fylles nå med tåregass. Pro-israelerne inne på Eidsvoll plass sluses nå ut av politiet.

Pågripelse inne på StortingetGassen har også sevet inn i første etasje på Stortinget, og vår reporter sier at det begynner å bli ubehagelig også inne i bygget. Men flere demonstranter har søkt tilflukt inne i Stortinget, og minst en domonstrant skal ha blitt pågrepet inne i stortingsresepsjonen.

Motdemonstranter kaster snøballer, egg, flasker, stein og fyrverkeri mot politiet og israelvennene.

En pressefotograf har blitt slått ned av demonstrantene, forteller Dagbladets journalist i Spikersuppa i Oslo.

- Det kastes brannbomber mot politifolkene og en pressefotograf ble slått ned av demonstrantene med en treplanke, batong eller noe lignende.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer