Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kaster OSSE ut av Tsjetsjenia

Russland vil heretter nekte Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europa (OSSE) å overvåke utviklingen i Tsjetsjenia, opplyser en talsmann i Kreml.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Uheldigvis så er ikke alle parter villige til å vurdere situasjonen korrekt, og innse de nye realiteter i Tsjetsjenia, sier en talsmann for det russiske utenriksdepartementet.

- Som følge av dette er vi ikke er kommet fram til enighet om noe nytt mandat for OSSEs oppdrag, og som resultat av dette vil de ikke lenger få operere fra 1. januar 2003, sier talsmannen Aleksandr Jakovenko.

OSSE har 55 medlemsland i Europa, Nord-Amerika, Kaukasus og Sentral-Asia, og har lenge vært på kant med ledelsen i Kreml for sin kritikk av russiske overgrep i Tsjetsjenia.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling