Kastes ut av millionvillaen

I går ble det klart at Trond Kristoffersens kone Yaa og deres to barn mister hjemmet sitt på Snarøya, samtidig som han ikke får besøke sin døende far.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

HAMMERFEST/OSLO (Dagbladet): Trond Kristoffersen sitter varetektsfengslet i Oslo kretsfengsel. Familien har hele tida kjempet for å holde hjemmet unna klørne til bobestyrer Kjell Dagestad. Kristoffersen mener at huset tilhører datteren Ina Linn gjennom selskapet Yaar Investments. Nå gir hun opp kampen og gir alle verdier til bostyret.

- Jeg synes ikke det er riktig å kommentere saken nå, sier Ina Linn Kristoffersen.

Frafaller krav

Datteren studerer i England, men har de siste dagene vært hjemme for å møte bostyret i retten. Datteren skal etter det Dagbladet erfarer ha blitt svært engstelig for å bli straffeforfulgt på grunn av sin rolle i selskapet. I tillegg truet bostyret med å slå henne personlig konkurs.

- Vi frafaller alle kravene mot Ina Linn Kristoffersen, sier bostyrer Kjell Dagestad.

Det betyr at Kristoffersens kone og to barn blir kastet på gata.

I dagens utgave av Finnmark Dagblad står Trond Kristoffersens søstre fram med sin historie. Der kommer det fram at Gunnvor Nilsen og Sissel Kristoffersen, som for tida er i Hammerfest ved farens dødsleie, har tatt opp private lån for å gi matpenger til Yaa Kristoffersen og barna.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer