Kastes ut av millionvillaen

I går ble det klart at Trond Kristoffersens kone Yaa og deres to barn mister hjemmet sitt på Snarøya, samtidig som han ikke får besøke sin døende far.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

HAMMERFEST/OSLO (Dagbladet): Trond Kristoffersen sitter varetektsfengslet i Oslo kretsfengsel. Familien har hele tida kjempet for å holde hjemmet unna klørne til bobestyrer Kjell Dagestad. Kristoffersen mener at huset tilhører datteren Ina Linn gjennom selskapet Yaar Investments. Nå gir hun opp kampen og gir alle verdier til bostyret.

- Jeg synes ikke det er riktig å kommentere saken nå, sier Ina Linn Kristoffersen.

Frafaller krav

Datteren studerer i England, men har de siste dagene vært hjemme for å møte bostyret i retten. Datteren skal etter det Dagbladet erfarer ha blitt svært engstelig for å bli straffeforfulgt på grunn av sin rolle i selskapet. I tillegg truet bostyret med å slå henne personlig konkurs.

- Vi frafaller alle kravene mot Ina Linn Kristoffersen, sier bostyrer Kjell Dagestad.

Det betyr at Kristoffersens kone og to barn blir kastet på gata.

I dagens utgave av Finnmark Dagblad står Trond Kristoffersens søstre fram med sin historie. Der kommer det fram at Gunnvor Nilsen og Sissel Kristoffersen, som for tida er i Hammerfest ved farens dødsleie, har tatt opp private lån for å gi matpenger til Yaa Kristoffersen og barna.

- Hva annet kan vi gjøre? Yaa og ungene står alene. Uten rettsvern, uten et system som tar vare på dem, sier søstrene til Finnmark Dagblad.

Far på dødsleie

De sørger også over at Trond Kristoffersen ikke får ta farvel med sin dødssyke far på en verdig måte. Faren ligger ved intensivavdelingen ved Hammerfest sykehus, og tre av fire søsken er til stede.

- At han ikke får lov, er både umenneskelig og nedverdigende. Både for pappa, og for Trond, sier søstrene.

Kristoffersen fikk i går tilbud om én dag i Hammerfest - men da måtte han overnatte på glattcelle. Derfor takket han nei.