Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kastet alligator gjennom vinduet på drive-thru-restaurant og stakk av fra regninga

Siktet for å bruke dyret som dødelig våpen.

KASTET ALLIGATOREN INN I RESTAURANT: En 24 år gammel mann i Florida er siktet for å ha kastet en alligator gjennom vinduet i en drive-thru-restaurant i Palm Beach i oktober i fjor. Foto: Florida Fish and Wildlife Conservation Commission
KASTET ALLIGATOREN INN I RESTAURANT: En 24 år gammel mann i Florida er siktet for å ha kastet en alligator gjennom vinduet i en drive-thru-restaurant i Palm Beach i oktober i fjor. Foto: Florida Fish and Wildlife Conservation Commission Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En 24 år gammel mann ble mandag denne uka arrestert i Florida etter at han stakk av fra en Wendy-restaurant i Palm Beach 11. oktober i fjor, uten å betale for drikken han hadde bestilt, skriver britiske The Guardian.

Det var mer måten han gjorde det på enn omfanget av tyveriet som ble utslagsgivende for påtalemyndigheten.

For da 24-åringen hadde fått det han skulle gjennom drive-thru-luka, skal han ha kastet en 1,1 meter lang alligator gjennom vinduet før han kjørte av gårde uten å betale.

Nå er han siktet for å ha brukt alligatoren som et dødelig våpen, dog uten intensjon om å drepe.

Mannen er også siktet for ulovlig besittelse av en alligator og tyveri. Tirsdag denne uka slapp han ut av arresten, da han betalte 6000 dollar i kausjon.

24-åringen er nå beordret til å holde seg unna dyr. Ifølge The Washington Times, er han også beordret til å holde seg unna Wendy-restauranter i framtida.
 
Ingen ble skadd under episoden på fast food-restauranten. Viltnemnda rykket ut til restauranten, fanget alligatoren og slapp den ut i det fri.

24-åringen ble sporet opp på grunn av overvåkingsbilder og en handel han hadde foretatt i en forretning like i nærheten av Wendy-restauranten.

Mannen skal ha forklart at han fant alligatoren i veikanten og tok den med seg i bilen. Han skal ha erkjent at han kastet dyret gjennom restaurantvinduet.