Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kastet babyen ut av bilen

Politiet har funnet moren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no):  Politiet tror de endelig har funnet moren til den nyførdte babyen som ble kastet ut av en bil. Politiet bekrefter at en kvinne har vært inne til avhør i saken.

- Jeg tror dette er moren til barnet. Det er til god hjelp når vi nå går videre i saken at vi har funnet moren, sa sheriff ved Broward County, Ken Jenne, til CNN.

Sjokkert

Kvinnen som bragte den nyfødte babyen til politiet var ute og kjørte da hun så en mann og en kvinne diskutere i en bil.

Mannen og kvinnen skal ha vært i slutten av tenårene eller i begynnelsen av tyveårene.

Plutselig skal noe som så ut som en pakke ha fløyet ut av vinduet og landet på grasset bare få meter fra veien. Kvinnen så at bylten rørte på seg og stoppet for å sjekke.

Hun forventet seg kattunger eller valper, og ble temmelig sjokkert da hun oppdaget det nyfødte guttebarnet.

- Babyen hadde en plastikk pose over hodet. Og navlestrengen var forsatt festet til barnet, sa Jenne.

Bilen skal ha kjørt i rundt åtte kilometer i timen, i et nabolag i Fort Lauderdale i Florida.

Overraskende fin form

Babyen ble fløyet til Broward Medical Center, og tilstanden ble etter bare noen timer oppgradert fra kritisk til stabil. Legene tror babyen var under en time gammel da den ble kastet ut av bilen. De opplyser om at barnet nå skal være i overraskende god form.

- Vi vil gjerne at moren skal komme inn og snakke med oss. Vi vil gjerne sette oss ned med både henne og barnefaren, sa politiets talskvinne, Cheryl Stopnick, til CNN.

Politiet har gitt ut en etterlysning av paret, og håper noen kan hjelpe dem å finne paret. Bilen var hvit og av en eldre model, opplyste vitner.

- Mens det er sørgelig at foreldre kan gjøre noe så grusomt, må vi glede oss over at vi har et godt menneske blant oss. Kvinnen som bragte inn guttebarnet reddet livet hans, sa Jenne.

Bra form: Legene melder om at barnet skal være i overraskende fin form.
En time: Babyen skal ha vært under en time gammel da han ble kastet ut av bilen.