Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kastet billettmaskin på bussraner

Sjåføren gjorde motstand da en mann med kniv gikk til angrep klokka 22.30 i Lommedalen i Bærum. To personer stakk av med rundt 3000 kroner. Politiet jakter i natt på ranerne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bussen nærmet seg endestasjonen Bykrysset innerst i Lommedalen da bilen bak satte på blinklyset. Sjåføen stanset bussen, og inn døra kom en mann med finlandshette og kniv.

Det var ingen passasjerer i bussen, og ingen kom til skade under ranet. Den mannlige sjåføren sitter i kveld i avhør hos politiet.

- Bussjåføren kastet billettmaskinen på raneren i et forsøk på å gjøre motstand, sier vaktsjef Jan Olav Aasen ved Asker og Bærum politidistrikt.

Han ble likevel tvunget til å gi fra seg pengeveska med 2500-3000 kroner.

En annen person ventet i en eldre hvit bil bak bussen. De dro raskt fra stedet etter ranet, og er nå ettersøkt av politiet.

Raneren hadde ikke trukket finlandshetta over ansiktet, så politiet har et signalement på ham. Det var ingen vitner til ranet.

Like før midnatt var mennene fortsatt på frifot.