Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kastet fra seg narkotika - løp fra to politihester i full galopp

Mannen holdt unna fra politihestene i 350 meter, så hoppet han over et gjerde.

PÅGREPET: Mannen klarte å rømme fra politihestene, men inne på anleggsområdet ventet flere politibetjenter. Dermed var flukten over.
PÅGREPET: Mannen klarte å rømme fra politihestene, men inne på anleggsområdet ventet flere politibetjenter. Dermed var flukten over. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En mann klarte å løpe fra en av politiets hestepatruljer litt over klokka 18 i dag. Han ble forfulgt av to politihester etter at han kastet fra seg narkotika oppe ved Grev Wedels plass, opplyser operasjonsleder.

Dagbladet ble selv vitne til mannens ville spurt med to galopperende hester i hælene. Takket være kraftige innsnevringer på grunn av de mange utbyggingene i området, klarte mannen å holde dem unna til han kom til et høyt gjerde nede ved Oslo børs. Da hadde han holdt unna i ca 350 meter.

Han kastet seg så over det to meter høye gjerdet - og der måtte politihestene gi tapt.

Men inne på det avsperrede området, der flere av de narkomane som nå er jaget bort fra plata holder til, møtte mannen politiets forsterkninger og ble arrestert.

En av de ridende politibetjentene forteller Dagbladet at det er svært sjelden noen klarer å rømme fra dem, men at gjerdet ble for høyt.

FULL GALOPP: Hestepatruljen måtte gi tapt på grunn av vanskelig terreng og et høyt gjerde.
FULL GALOPP: Hestepatruljen måtte gi tapt på grunn av vanskelig terreng og et høyt gjerde. Vis mer