Kastet katta i søpla

Det den eldre kvinnen ikke visste var at hun ble filmet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||(Dagbladet): Katta Lola lå hjelpeløs i søppelkassa utenfor hjemmet sitt i 16 timer før matmor og matfar fant henne.

Da hadde Daryll og Stephanie Mann lett alle tenkelige steder, før de hørte lyder fra søppelkassa utenfor. Der lå lille Lola tørst og sulten.

Ekteparet bestemte seg for å se gjennom bilder fra overvåkningskameraet de hadde installert på grunn av et tidligere biltyveri for å finne synderne. De trodde det kunne være snakk om en full ungdomsgjeng, men det var langt fra sannheten.

En eldre kvinne stoppet opp utenfor hjemmet deres i Coventry og så seg rundt flere ganger, før hun uten noen åpenbar grunn kastet katta ned i søppelkassa før hun fortsatte å gå bortover gata.

- Jeg er sjokkert over at noen kunne gjøre noe slikt mot et dyr. Jeg vet noen ikke liker katter, men forventer at de ikke gjør slike ting mot noen som er forsvarsløs, sier Daryll til Sky News.

Den eldre kvinnen kastet katta i søppelkassa fem på åtte lørdag kveld, Lola ble ikke funnet igjen før 16 timer seinere, søndag morgen.

Politiet er underrettet om hendelsen, men har overført den til dyrevernorganisasjonen RSPCA.

- Vi er rystet over at noen har kastet en katt i en søppelkasse. Det er en hodeløs og ond handling, sier en representant for organisasjonen.