Kastet kniv mot vekter i Oslo

- Det har blitt gjennomført et grovt tyveri.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Oslo-politiet leter etter en mann som skal ha kastet en kvin mot en vekter ved et hotell i hovedstaden.

Den første meldingen til politiet, gikk ut på at stedet skal ha blitt ranet av en mann med kniv. Da politiet kom til stedet, viste det seg at hotellet ikke hadde blitt ranet, men at en kniv skal ha blitt kastet mot en vekter.

- Det viste seg at det har blitt gjennomført et grovt tyveri. En vekter på stedet løp etter mistenkte, som da snudde seg rundt og kastet en kniv mot ham, opplyser operasjonsleder Chirstian Krohn Engeseth i Oslo politidistrikt. 

Avsluttet søket Ingen personer ble skadet i angrepet. Politiet igangsatte søk etter gjerningsmannen, uten hell.

- Vi søkte etter gjerningsmannen med flere patruljer, men det aktive søket ble avsluttet tidligere i natt. Nå er det den tekniske etterforskningen som vil kunne avdekke hvem gjerningsmannen er.

Tyveri Knivmannen skal ha kommet unna med verdier. 

- Jeg kan bekrefte at han fikk med seg verdier fra stedet, uten at jeg vil si noe om hva - eller hvor mye, sier Krohn Engeseth til Dagbladet. 

Gjerningsmannen beskrives som lys i huden, rundt 1,90 til 2 meter høy. Mannen skal ha hatt på seg en blå boblejakke, mørke ola-bukser, noe rødt på skoene, et grått hodeplagg og en sekk på ryggen, skriver Oslo politidistrikt på Twitter.