Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kastet menneskehoder på dansegulv

Bevæpnede menn stormet inn på bar i Mexico.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Tungt bevæpnede menn stormet natt til i dag inn på en bar i Sentral-Mexico. Ifølge AP ropte de til gjestene at de måtte legge seg ned på gulvet mens de skjøt i lufta.


Deretter kastet mennene fem menneskehoder inn på dansegulvet foran skrekkslagne gjester. Sammen med hodene lå en lapp som sa:

«Familien dreper ikke for penger. Den dreper ikke kvinner. Den dreper ikke uskyldige, bare dem som fortjener å dø. Alle vet det. Det er guddommelig rettferdighet.»

En talsmann for statsadvokatens kontor i Michoacan sier at de ikke har arrestert noen for handlingen enda. Politiet jobber fortsatt med å identifisere ofrene. Forrige uke ble det funnet en hodeløs kropp i byen Tepalcatepec, men politiet vet ikke om kroppen hører til noen av hodene som ble kastet inn på dansegulvet.


Arrestasjonene av flere store kartell-ledere har utløst en voldelig narkokrig i Mexico. Flere gjenger kriger for å få kontroll over lukrative narko-ruter.

«Familien dreper ikke for penger.» «Den dreper ikke kvinner. Den dreper ikke uskyldige, bare dem som fortjener å dø. Alle vet det. Det er guddommelig rettferdighet.»