Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kastet passasjerene av toget

Over 100 passasjerer ble onsdag kastet av toget til Kongsberg på Asker stasjon fordi togføreren ikke torde å kjøre gjennom Lieråstunnelen med så mange om bord.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lokaltoget fra Eidsvoll til Kongsberg som går fra Nationaltheatret i Oslo klokken 15.17 var så fullt at det ikke var mulig for konduktøren å gå gjennom vognene. Toget ble derfor stående på Asker stasjon til rundt 100 av passasjerene hadde gått av, skriver Drammens Tidende.

- Dette er for dårlig service av NSB, raser pendler Jan Henrik Rentsch fra Mjøndalen.

Han nektet å forlate toget, og forteller at det utviklet seg en svært hissig stemning blant pendlerne etter at konduktøren kom med beskjeden over høyttaleren. Passasjerene ble bedt om å ta neste lokaltog til Drammen.

Det har lenge vært et problem med overfylte pendlertog på Drammensbanen. Problemet forverret seg imidlertid denne uken etter at togavgangene ble endret. Selv om det ble flere avganger, gjorde endringen av tidspunkt at det topper seg på 15.17-avgangen fra Oslo.

NTB