Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kastet spedbarn ut hotellvinduet

Familien Olsen måtte kaste sønnen ut vinduet og selv hoppe etter, da en eksplosjonsartet brann gjorde at hele familien måtte forlate hotellrommet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var klokka tre natt til i går at Willy og Anne Berit Olsen ble varslet om at hotellannekset de bodde i hadde begynt å brenne.

Brannen var eksplosjonsartet, så familien hadde svært liten tid. Snarrådige hotellgjester la ut puter utenfor vinduet, for å sikre myk landing.

Da var det at Willy og Anne Berit måtte ta sjansen:

De hev ut sønnen Magnus på sju måneder. Deretter fulgte paret selv etter.

- Rommet ble fylt av mer og mer røyk. Vi så noen legge masse puter ut. Vi åpnet vinduet og kastet lille Magnus ned på putene. Det var et fall på tre meter. Det gikk greit, sier Willy Olsen til den danske avisa B.T.

Etter brannen ble alle gjestene sendt til kontroll ved det lokale sykehuset i Kolding. Det var bare lettere skader.

- Brannen var under kontroll i løpet av en halv time. Så vidt vi vet er hotellet blitt påtent av en mann som har tatt seg inn der og helt utover brennbar væske. Den væska har eksplodert, slik at mannen mistet kontroll og omkom i brannen, sier vakthavende ved Kolding politi til Dagbladet.

Den antatte gjerningsmannen er en lokal kjenning av politiet og har tidligere vært tatt for ildspåsettelser.

Familien Olsen ville fortsette ferien som planlagt, og blir etter det Dagbladet kjenner til boende på hotellet hvor de opplevde branndramaet i går.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media