AGDER: Politiet i Agder melder om flere voldshendelser natt til torsdag. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
AGDER: Politiet i Agder melder om flere voldshendelser natt til torsdag. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer

- Kastet stol gjennom vindu

Politiet i Agder melder om aggressiv stemning natt til torsdag.

Publisert

Klokka 03.52 melder politiet i Agder om slåsskamp mellom flere personer utenfor et utested i Kristiansand sentrum.

- En person kastet en stol gjennom et vindu. Utestedet vil anmelde dette i ettertid. Flere personer er bortvist fra sentrum, skriver politiet på Twitter.

Natt til torsdag var dette en av flere voldshendelser i området.

Klokka 02.48 meldte politiet at en person var innbrakt for å ha vært i besittelse av kniv og machete. Operasjonsleder John Repstad opplyste til NTB mannen ble anmeldt for å ha båret våpen på offentlig sted.

Han ble påtruffet da politiet rykket ut etter melding om en voldshendelse i krysset Markens gate/Gyldenløves gate.

- Det var flere personer, alle yngre menn, som slåss i krysset der. Da vi kom var gjerningspersonene løpt sin vei, og en person var lettere skadd. Han ble behandlet av ambulansepersonell der, og ønsket ikke videre behandling, sa Repstad.

Nesten samtidig meldte politidistriktet at en person var utsatt for vold i Vennesla.

- Er slått i ansiktet. Kjøres til legevakt med ambulanse, skrev politiet.

- Han blir kjøres til legevakt av ambulanse med mulig brudd i nesebeinet etter å ha blitt utsatt for vold ved Vikeland, utdypet Repstad, som foreløpig ikke kjenner til bakgrunnen for hendelsene.

I tillegg ble en mann i slutten av 20-åra pågrepet for å ha forulempet og framsatt alvorlige trusler mot offentlig ansatte i Kristiansand.

Operasjonsleder Repstad fortalte til Dagbladet at en person skapte problemer på legevakta. Politiet fikk melding om hendelsen klokka 23 onsdag.

- Han spyttet ambulansepersonell i ansiktet og framsatte grove trusler, sa Repstad.

Overfor NTB fortalte Repstad at det skal ha vært snakk om drapstrusler. Da politiet ankom spyttet han også dem i ansiktet og framsatte drapstrusler mot politiet.

- Han ble derfor pågrepet og innsatt i arrest og anmeldt for dette. Drapstrusler ser vi alltid alvorlig på, og det å bli spyttet på er heller ikke noe hyggelig.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer