Kastet ut av taxi - døde

Amerikaneren Sid Wolf (43) og vennene skulle bare ta en taxi. Det gikk fryktelig galt. New Yorks tidligere guvernør er i sorg.

I SORG: Sidney Wolfs familie har startet en innsamlingsaksjon for den etterlatte familien, som til nå har samlet inn over 600 000 kroner. Foto: Gofunme
I SORG: Sidney Wolfs familie har startet en innsamlingsaksjon for den etterlatte familien, som til nå har samlet inn over 600 000 kroner. Foto: Gofunme Vis mer
Publisert

Sid Wolf (43), tidligere rådgiver til New Yorks skandaliserte guvernør, Andrew Cuomo, døde i en tragisk motorveihendelse i USA søndag.

Wolf og fem venner skal natt til søndag ha bestilt en taxi fra selskapet Lyft i delstaten Delaware på USAs østkyst.

Ifølge politiet skal det ha oppstått en krangel mellom sjåføren og passasjerene på motorveien. Sjåføren skal da ha stoppet midt i venstrefilen på motorveien og beordret alle passasjerene ut av bilen.

Kom plutselig bakfra

DØDE HER: Hendelsen skjedde på denne motorveien, langs rute 1 i delstaten Delaware. Foto: Politiet
DØDE HER: Hendelsen skjedde på denne motorveien, langs rute 1 i delstaten Delaware. Foto: Politiet Vis mer

I det øyeblikket skal en annen bil ha kommet bakfra. Bilen som kom bakfra måtte kjapt svinge ut i høyrefilen for å unngå å treffe taxien som hadde stoppet.

Ifølge en politiuttalelse skal mannen som kom bakfra ikke ha sett passasjeren som nettopp hadde blitt kastet ut av passasjersetet på høyreside og nå sto i veibanen.

- Venstresiden av fronten på denne bilen traff fotgjengeren. Ulykkesbilen stoppet umiddelbart, mens taxisjåføren skal ha stukket fra stedet med en gang.

De fem andre passasjerene kom uskadd fra hendelsen.

I SORG: New Yorks tidligere guvernør Andrew Cuomo. Foto: NTB
I SORG: New Yorks tidligere guvernør Andrew Cuomo. Foto: NTB Vis mer

Taxisjåføren er ennå ikke pågrepet eller identifisert.

- Sjokk og sorg

Sidney Wolf jobbet tidligere som høytstående rådgiver for guvernør Andrew Cuomo i New York.

- I sjokk og sorg over å høre disse tragiske nyhetene. Sid var en fenomenal ansatt som jobbet utrettelig for å gjøre livene bedre for alle newyorkere, skriver Cuomo på Twitter.

Wolf etterlater seg kone og to små døtre.

- Dette er en ekstremt vanskelig situasjon for familien. Mengden sjokk og smerte vi føler nå kan ikke forklares. Vi setter virkelig pris på alle støttemeldingene, sier familien i en uttalelse til lokal-TV-stasjonen Fox5.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer