Kastet ut etter stringtruse-nekt

Ville bruke stringtruse som munnbind. - Noen elsker det, andre konfronterer meg, sier mannen.

KASTET UT: Adam Janne ble kastet ut av flyet da han brukte en stringtruse som ansiktsmaske. Video: Twitter/ NBC News. Reporter: Maja Walberg Klev. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Florida-mannen Adam Jenne har ikke spesielt sansen for coronarestriksjoner, og har funnet sin helt egne måte å vise det fram på.

På flyturen fra Fort Lauderdale til Washington var det påbud om munnbind. Da valgte Jenne å bruke en rød stringtruse foran ansiktet.

- Jeg synes den beste måten å vise at noe er absurd, er å gjøre noe som er absurd, sier Jenne til NBC.

Reaksjoner

Hendelsen ble filmet av en annen passasjer på flyet, og Jenne avslører til kanalen at det ikke er første gang han bruker stringtrusa som munnbind på fly.

- Hver gang har det skapt annerledes reaksjoner fra de som jobber på flyet. Noen synes det er gøy og setter pris på det, andre konfronterer meg, forklarer han.

Jenne forteller at ved dette tilfellet ble sikkerhetspersonell tilkalt, og han ble ført ut av flyet. Han hevder at flere av de andre passasjerene tok av munnbind eller gikk av flyet for å vise sin støtte til ham.

- Jeg synes det er et bevis på at folk har fått nok, dette er bare tull, sier han.

- Riktig å ta tak i situasjonen

Han legger også til at intensjonen hans var å vise hvor absurde han mener reglene er, og ikke ødelegge dagen for de andre passasjerene som måtte vente lenger grunnet stuntet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.