Kastet ut etter stringtruse-nekt

Ville bruke stringtruse som munnbind. - Noen elsker det, andre konfronterer meg, sier mannen.

KASTET UT: Adam Janne ble kastet ut av flyet da han brukte en stringtruse som ansiktsmaske. Video: Twitter/ NBC News. Reporter: Maja Walberg Klev. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
LES ALT OM CORONA

Florida-mannen Adam Jenne har ikke spesielt sansen for coronarestriksjoner, og har funnet sin helt egne måte å vise det fram på.

På flyturen fra Fort Lauderdale til Washington var det påbud om munnbind. Da valgte Jenne å bruke en rød stringtruse foran ansiktet.

- Jeg synes den beste måten å vise at noe er absurd, er å gjøre noe som er absurd, sier Jenne til NBC.

Reaksjoner

Hendelsen ble filmet av en annen passasjer på flyet, og Jenne avslører til kanalen at det ikke er første gang han bruker stringtrusa som munnbind på fly.

- Hver gang har det skapt annerledes reaksjoner fra de som jobber på flyet. Noen synes det er gøy og setter pris på det, andre konfronterer meg, forklarer han.

Jenne forteller at ved dette tilfellet ble sikkerhetspersonell tilkalt, og han ble ført ut av flyet. Han hevder at flere av de andre passasjerene tok av munnbind eller gikk av flyet for å vise sin støtte til ham.

- Jeg synes det er et bevis på at folk har fått nok, dette er bare tull, sier han.

HÅNDJERN: Den russiske svømmeren, Vitalina Simonova, og hennes trener fikk problemer på flyplassen da sistnevnte nektet å bruke munnbind. Video: Instagram/Vitalina_Simonova Vis mer

- Riktig å ta tak i situasjonen

Han legger også til at intensjonen hans var å vise hvor absurde han mener reglene er, og ikke ødelegge dagen for de andre passasjerene som måtte vente lenger grunnet stuntet.

Ifølge NBC har United Airlines gitt en uttalelse etter hendelsen:

- Kunden var åpenbart ikke interessert i å følge munnbindpåbudet. Vi mener det var riktig av de ansatte og ta tak i situasjonen før flyet tok av, og dermed unngikk at det ble en situasjon mens flyet var i lufta, sier en talsmann ifølge kanalen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer