Kastrerte datterens 57 år gamle kjæreste

- Min plikt som far, sier den 47 år gamle tyske faren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Den 47 år gamle russiskættede, tyske faren var sinna over at datteren på 17 hadde innledet et forhold til den 40 år eldre mannen. Det skal ha fått alvorlige konsekvenser, melder britiske The Telegraph.  

Ifølge den tyske avisen Neue Westfälische gikk faren først til politiet i kjærestens hjemby Bielefeld fordi han mente datteren var å betegne som mindreårig og at forholdet dermed var straffbart.

Politiet skal imidlertid ha gjort det klart at forholdet ikke var straffbart med mindre det forelå tvang eller betaling for seksuelle tjenester.

Da faren på grunnlag av politiets opplysninger skal ha opprettholdt anklagen mot datterens kjæreste, begynte politiet i den nordvesttyske byen å undersøke saken.

Få dager før datteren skulle kalles inn til avhør 5. november, skal riktignok tre maskerte menn ha tatt affære i den 57 år gamle mannens hus.

Det skal ifølge polititet ha vært faren og to kollegaer, melder både den britiske- og den tyske avisen.

Beholdt livet, men steril Bevæpnet med en brødkniv tok de seg inn i huset og tvang den 57 år gamle mannen til å kle av seg buksene. Ved full bevissthet skal han deretter ha blitt kastrert av kjærestens far. De skadede testiklene skal så ha blitt tatt hånd om av faren og de to kollegaene.

Ifølge The Telegraph var den 57 år gamle kjæresten iferd med å blø ihjel. Da han likevel klarte å ringe politiet, beholdt han i det minste livet. Verre står det til med reproduksjonsevnene.

- Min plikt som far Den 47 år gamle faren har tilstått ugjerningen og vil stå tiltalt i retten for grov legemesbeskadigelse med en strafferamme på minimum tre år, melder den tyske avisen.

Hvem som skal ha hjulpet ham i å utføre kastreringen, har han riktignok holdt tett om.

Til politiet skal han ha forklart aksjonen på følgende måte:

- Jeg mottok en anonym telefon om at datteren min var involvert i et forhold med en 40 år eldre kar. Dere - politiet - sa dere ikke kunne stoppe ham, altså gjorde jeg det istedet. Jeg så det som min plikt som far.