Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kastrerte seg selv med barberblad

En bonde fra Colombia ville ikke være utro mot kona.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): Colombianske Luis Alfonso Sanchez (40) bestemte seg for å kastrere seg selv for å unngå å være utro med kona, som nekter å ha sex med ham.

- Jeg gjorde det sånn at jeg slapp å plage henne, og fant ut at jeg skulle kutte av testiklene fordi jeg er kristen og ikke vil ha noen annen partner, ifølge nyhetsbyrået ITN.

Det kan virke som et mareritt, men for 40-åringen virket det som en logisk løsning, skriver ITN.

- Jeg har kastrert griser, katter og hunder. De har seinere fått sårene helbredet, sier Sanchez, som trodde det samme skulle skje med han.

- Jeg tok barberbladet og kuttet av testiklene, og deretter sydde jeg igjen såret med samme nål og tråd som jeg bruker på kyr og griser.

Mannen blir nå behandlet på sykehus, fordi sårene hans ble infisert. Han er nå under psykisk evaluering, ifølge Colombiareports.com. Han siterte bibelen og Matt 18.8,9 for å rettferdiggjøre sin handling:

8. Om hånden eller foten din lokker deg til fall, så hogg den av og kast den fra deg! Det er bedre for deg å gå lemlestet eller halt inn til livet enn å ha begge hender eller begge føtter og bli kastet i den evige ild.  

9. Og om øyet ditt lokker deg til fall, så riv det ut og kast det fra deg! Det er bedre for deg å gå enøyd inn til livet enn å ha begge øyne og kastes i helvetes ild.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media