Kate McCann: - Jeg kjøper fremdeles julegave til Madeleine, 11 år etter hun forsvant

Foreldrene aldri gitt opp håpet om finne Madeleine.​ Nå avslører moren at hun årlig kjøper gaver hun tror datteren kommer til å like.

LEVER I HÅPET: Kate McCann, moren til Madeleine McCann som forsvant sporløst i Portugal i 2007, lever fremdeles i håpet om at datteren kommer til å komme hjem. Foto: Melanie Maps / AP / NTB scanpix
LEVER I HÅPET: Kate McCann, moren til Madeleine McCann som forsvant sporløst i Portugal i 2007, lever fremdeles i håpet om at datteren kommer til å komme hjem. Foto: Melanie Maps / AP / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Madeleine McCann forsvant sporløst fra et feriehus i byen Praia da Luz på Algarvekysten i Portugal i mai 2007. Det har nå gått elleve år siden hun ble revet vekk fra familien sin. Siden den gang har ingen sett tegn til jenta.

Madeleine (3) forsvant mens foreldrene Kate og Gerry McCann spiste middag med venner på en restaurant 50 meter unna ferieleiligheten. Da moren gikk innom leiligheten for å sjekke om alt stod greit til, oppdaget hun at den eldste datteren var forsvunnet, mens de to yngre tvillingene deres fremdeles sov på værelset.

Saken har fått voldsom omtale i britiske og internasjonale medier, og det har hersket full forvirring rundt hva som skjedde den skjebnesvangre kvelden. Det har kommet inn enorme mengder tips i saken, som har vært gjenstand for omfattende etterforskning og spekulasjoner.

Foreldrene har aldri gitt opp håpet om finne datteren.

​- Jula er spesielt vanskelig

I et leserinnlegg i avisa The Telegraph forteller moren nå at hun aldri har sluttet å kjøpe julegaver til datteren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer