Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kåte turister

Hadde seg på full flybuss.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): To unge Norges-venner var så begeistret for hverandre at de gjorde bussen fra Gardermoen til elskosvrede onsdag. Til slutt måtte de ut.

- Det er strengt i Norge, sa kjærestene til Romerikes Blad like etter at de var avbrutt i munnsex på nest bakerste benk. Det var medpassasjerer som klaget på frimodigheten.

De to unge russerne hadde nettopp satt seg på flybussen til Oslo da hun kastet seg over ham. Uten å bry seg om naboer eller sjåfør, utførte kvinnen oralsex i bussetet med passasjerer på alle kanter.

Jenta i setet bak dem, ble brydd og varslet sjåføren.

VG skriver at de friske russerne etter hvert avsluttet sexen, men at de nektet å gå av bussen. Dermed ble politiet tilkalt, og møtte fram ved Olavsgaard på Hvam og geleidet dem av.

De kåte russerne fikk beskjed om at slik oppførsel er upassende, men ingen annen reaksjon. Romerikes Blad møtte dem rett etter samtalen med politiet, og forteller at russerne i slutten av 20-årene var tydelig flaue.

Avisa fikk også ta bilder av paret, som først ba om hjelp til å skaffe en taxi. Men etter en stund, tok russerne beina fatt mot Lillestrøm. Ferieplanene ville de ikke si mer om.

Les mer i Romerikes Blad

FLAUT? De russiske tuistene var tydelig flaue da politiet måtte følge dem av bussen, forteller Romerikes Blad. Foto: ANDERS SOOTH KNUTSEN, Romerikes Blad
FLAUT? De russiske tuistene var tydelig flaue da politiet måtte følge dem av bussen, forteller Romerikes Blad. Foto: ANDERS SOOTH KNUTSEN, Romerikes Blad Vis mer