Hadde kakerlakk i øret

Katie (29) hadde en kakerlakk i øret i ni dager

- Det var akkurat så forferdelig som det høres ut.

SMERTER: Katie var plaget av store smerter i øret, og dro til legevakta for å få det sjekket. Der fant legene en hel kakerlakk. Foto: NTB Scanpix
SMERTER: Katie var plaget av store smerter i øret, og dro til legevakta for å få det sjekket. Der fant legene en hel kakerlakk. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I 2017 kjøpte Katie (29) og ektemannen seg et nytt hus i Florida, og var til å begynne med strålende fornøyd med det nye kjøpet. Det tok imidlertid ikke lang tid før ekteparet ble plaget av kakerlakker, og ekteparet så seg nødt til å tilkalle en skadedyrekspert.

Skadedyreksperten hadde sprayet både huset og hagen, og ekteparet slo seg til ro med hus som tilsynelatende var fritt for kakerlakker.

Våknet med tett øre

Ikke lenge etterpå våknet imidlertid Katie midt på natta. I et eget innlegg om opplevelsen publisert i Self Magazine, hvor hun også publiserer bilder fra sykehuset, forklarer hun at det føltes ut som om hun hadde en isbit i det venstre øret.

- Jeg kunne føle at det var noe galt med øret mitt. Jeg fikk tak i en q-tips, og pirket litt inn i øret. Jeg følte noe bevege seg der inne, og da jeg tok q-tipset ut igjen så jeg to mørkebrune små pinner som hadde satt seg fast på bomullen, skriver hun i innlegget, før hun fortsetter:

- Like etterpå innså jeg at det jeg så på var to små bein. Bein som bare kunne tilhøre en eventyrlysten kakerlakk, på god vei til å oppdage ørekanalene mine.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer