Katie Rich tvitret at Barron Trump (10) ble drapsmann - det skulle hun aldri gjort

Tekstforfatter fra «Saturday Night Live» suspendert på ubestemt tid. 

PAPPAS YNGSTE: Barron Trump er 10 år gammel, og er urivillig blitt en del av ordvekslingen i USA etter pappa Donald er blitt president. Foto: Chip Somodevilla/Getty Images/AFP 
PAPPAS YNGSTE: Barron Trump er 10 år gammel, og er urivillig blitt en del av ordvekslingen i USA etter pappa Donald er blitt president. Foto: Chip Somodevilla/Getty Images/AFP  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En tekstforfatter i humorinstitusjonen «Saturday Night Live» er suspendert fra sin stilling på ubestemt tid, skriver The Washington Post.

Tekstforfatteren er Katie Rich, og suspensjonen kommer etter Rich tvitret upassende om Donald Trumps yngste sønn Barron Trump.

Rich tvitret fredag at Barron Trump kom til å bli «USAs første hjemmeskole-drapsmann» («first homeschool shooter»). Donald Trumps yngste sønn er 10 år gammel, og Rich skal umiddelbart ha blitt suspendert fra stillingen.

Ber om forlatelse

Hun har siden bedt om unnskyldning på samme medium. Rich har arbeidet i NBCs «SNL» siden 2013. Den opprinnelige Twitter-meldingen er slettet fra nettstedet.

«Jeg ber oppriktig om unnskyldning og den ufølsomme Twitter-meldingen. Jeg angrer dypt på mine handlinger og mitt upassende språk. Det var utilgivelig og jeg er så lei meg», tvitret Rich.

En rekke offentlige personer tok Barron Trump i forsvar i dagene etter Katie Rich sin Twitter-melding. Blant dem var Chelsea Clinton, som selv har vært barn i USAs «førstefamilie».

Forsvares av Clinton... og Lewinsky

Det er vanlig i USA at barna til landets president slipper unna medienes søkelys.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer