Katta-strofe

Det holdt på å bli katta-strofe da kattungen Tarzan havnet i vaskemaskinen. 20 timer seinere ble den funnet søkkvåt, nedkjølt og svimmel - men fortsatt med noen av sine ni liv i behold.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den svært uvanlige kattevasken fant sted i Leksvik i Nord-Trøndelag, onsdag 21. juni i år, midt under Norges avgjørende kamp mot Slovenia i fotball-EM.

Heidi Haukås brukte minuttene i pausen til å skynde seg ut på vaskerommet og kaste en haug med skittentøy inn i vaskemaskinen. Det måtte skje fort, slik at hun kunne nå andre omgang.

Dramatikk

Det ble en spennende fotballkamp, men dramatikken var nok atskillig større inne i vasketrommelen, der kattungen Tarzan snurret rundt og rundt. Den hadde blitt med skittentøyet, selvsagt helt uten matmors viten.

Først da kampen var over, Norge var ute av EM, og man kunne trenge litt trøst fra et kjæledyr, begynte Heidi og datteren Veronica (10) å se seg om etter kattungen. De lette overalt, uten å finne den.

Leteaksjonen fortsatte dagen etter, men katten var og ble borte. Kattematen sto urørt både på kjøkkenet og på trappa. Forsvinningen var et mysterium familien ikke kunne finne noen løsning på.

- Ut på kveldinga hører jeg plutselig et hyl. Deretter roper min datter at katta ligger i vaskemaskinen, sier Haukås til Trønder-Avisa.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer