Kattemamma adopterte rottweileren Charlie

Den seks dager gamle valpen var forlatt av moren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): På Meriden Humane Society i Connecticut har de frivillge vært vitne til hvordan den seks dager gamle rottweilervalpen Charlie til slutt fant morskjærligeten i en korthåret kattemamma ved navn Satin, melder nyhetsbyrået AP.

Charlies egentlige mor ble funnet langs veikanten i Meriden rett etter at hun hadde født to valper. Hun ville ikke ha Charlie, og dermed endte den lille valpen opp på Meriden Humane Society.

Der ble Charlie matet med flaske hver andre time. Denne metoden var imidlertid svært utmattende og i tillegg lite effektivt for valpen.

Forskning antydet at katten Satin, som akkurat hadde født fire kattunger, kunne være redningen for Charlie.

- Kattungene leker med ham og behandler han som om han er en av deres egne, sier Chris Chorney ved dyrehjemmet i Meriden til AP.

Han sier det er en viss sosial fordel for små dyr å være sammen med andre små dyr.

Forholdet mellom katten Satin, kattungene og rottweileren Charlie vil imidlertid ikke vare særlig lenge. Dyrepasserne er på utkikk etter mer passende lekekamerater for Charlie. Derfor oppfordrer de hundeeiere til å stille sine firbente venner til rådighet, slik at Charlie kan få noen å leke med.

- Hunder trenger å være sammen med andre hunder. Charlie må lære å bli en veltilpasset hund, sier Chris Chorney.

SOM KATT OG HUND: Kattemammaen Satin og hennes kattunger har tatt varmt i mot rottweilervalpen Charlie på Meriden Humane Society. Foto: AP/Scanpix
SOM KATT OG HUND: Kattemammaen Satin og hennes kattunger har tatt varmt i mot rottweilervalpen Charlie på Meriden Humane Society. Foto: AP/Scanpix Vis mer