Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kattemann voldtar eldre kvinner

En mann utkledd i et kattekostyme mistenkes for å stå bak flere seksuelle overgrep mot eldre kvinner i London.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen velger sine ofre blant kvinner som er mellom 62 og 92 år gamle, og han er mistenkt for å stå bak 26 seksuelle overgrep og 80 innbrudd på ulike steder i London.

Det siste offeret, en 78 år gammel kvinne, kom seg unna overgriperen. Mannen hadde denne gangen droppet sitt vanlige kattekostyme, og var i stedet iført svarte klær, hvite hansker og finlandshette.

Politiet tror mannen har voldtatt minst tre kvinner siden han startet sine overgrep for 11 år siden, og politiet har nå gått til det uvanlige skrittet å appellere direkte til mannen for å få ham til å overgi seg.

- Du vet at det du gjør er galt. Vi mener du trenger hjelp. Hva ville du føle om noen gjorde dette mot moren din eller andre i familien din? sier politiet i en uttalelse.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling