Kattunge oppkalt etter Atle Pettersen kakler som ei skjære

- Jeg trodde det var noe galt med katta.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Kattungen «Atle» (25 uker), oppkalt etter den folkekjære artisten Atle Pettersen, gjør furore med sin skjæreimitasjon.

Det var Camilla Larsen (22) som tok videoen, som først ble omtalt i Nordlys, der den lille kattungen etterlikner ei skjære som befinner seg utenfor kjøkkenvinduet.

«Kra, kra, kra», sier skjæra, før kattungen «Atle» kakler i vei med en imitasjon som ligger langt unna det mer naturlige «mjauet» vi vanligvis hører fra kattunger.

- Det var en tidlig lørdags morgen da «Atle» satt i kjøkkenvinduet at jeg hørte en rar lyd. Jeg trodde det var no galt med katta, men så hørte jeg sjura (skjæra, journ.anm.) utenfor, forteller Camilla Larsen til Dagbladet.

Camilla passet lille «Atle» i påskeferien for lillebroren sin på seks år, og det var altså riktig det hun hørte. Den 25 uker gamle kattungen satt og hermet etter skjærene utenfor.

- Lyden er nesten helt lik, som du kan høre i videoen, sier Camilla videre.

«Atle» har ikke vært mye ute ennå, men det er kanskje på tide når man hører hvordan han holder på. I påskeferien var det mest leiligheten til Camilla Larsen som fikk unngjelde for jaktinstinktet til den lille kattungen, men skjærene i nabolaget bør neppe føle seg for trygge når «Atle» får kommet seg ut på jakt.