Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kattungen ligger midt i det trafikkerte veikrysset, men ingen stopper

Kvinnelig motorsyklist ble redningskvinne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): - Jeg trodde det var et løv, sier Laney, kvinnen på motorsykkel, i videoen.

Tidligere denne uka var Laney ute og kjørte på den trafikkerte veien i Oklahoma. Plutselig fikk hun øye på noe som lå midt i veien. 

Det Laney trodde var et løv, viste seg å være en liten kattunge som lå hjelpeløs i det trafikkerte veikrysset i Oklahoma City.

Filmet redningsaksjonen Den kvinnelige motorsyklisten sto og ventet på grønt lys da hun fikk øye på katten som falt ut av en rød bil.

Hun var rask med å handle da hun skjønte hva som var i ferd med å skje, og hele redningsaksjonen ble fanget på Laneys hjelmkamera.

I videoen ser man hvordan kvinnen forsøker å få oppmerksomheten til de andre bilistene ved å vifte med armen, men ingen av dem forstår hva hun prøver å si.

• Se video øverst i saken!

Tar vare på kattungen Redningsaksjonen lastet hun opp på Youtube, hvor den nå har over 1,2 millioner visninger bare på noen dager.

- Jeg skjelver fortsatt. Takk til den fremmede damen som hjalp, og til alle dere som var oppmerksomme og stoppet. Jeg setter pris på det, skriver hun under videoen på Youtube

- Kattungen viste seg å være en gutt. Han hviler og er trygg nå, skriver hun videre på Youtube.

Redningsaksjonen er omtalt verden over, og Laney hylles etter at hun satte sitt eget liv i fare for å hjelpe kattungen.

Laney skal nå ha tatt ansvar for kattungen og gitt den navnet Skids. Hun forsøker å finne et hjem til katten, ifølge hennes Youtube-kanal.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!