Kattunger funnet forlatt i bur trolig forsøkt gitt bort på Finn.no

Kattungene «Nox» og «Felix» ble trolig forsøkt gitt bort på finn.no. Ikke lenge etter ble de tilsynelatende dumpet i et boligfelt i Grimstad.

FORSØKT GITT BORT: Henriette Jessen mener at kattene på finn-annonsen til venstre, som ble forsøkt gitt bort eller solgt på finn.no noen dager i forveien, er de samme kattene hun fant forlatt i et bur i nabolaget på Grosåsen torsdag.
FORSØKT GITT BORT: Henriette Jessen mener at kattene på finn-annonsen til venstre, som ble forsøkt gitt bort eller solgt på finn.no noen dager i forveien, er de samme kattene hun fant forlatt i et bur i nabolaget på Grosåsen torsdag. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Hver sommer dukker det opp historier om katter som angivelig blir dumpet av eiere før de reiser på ferie.

Det kan også være det som har skjedd med kattungene Grimstad-kvinnen Henriette Jessen fant forlatt ved innkjørselen til huset sitt på Grosåsen torsdag.

- Jeg så plutselig at det sto et bur der, og oppdaget det lille nøstet som lå inni, og at det var en til bak. De var etterlatt i solsteiken helt uten vann, og med noen poser med våtmat som de uansett aldri hadde fått åpnet, beskriver Jessen.

- Jeg følte først nesten at jeg drev kattenapping, for man tenker jo gjerne at det er noen som eier katter som står i bur, men jeg måtte nesten ta dem med inn.

Det var da hun la ut en melding på en facebookgruppe for kattefolk i området, at saken tok en ny vending.

Finn-annonse

En kvinne gjenkjente nemlig kattene fra en finn-annonse som hun så uken i forveien i Grimstad.

Der ble tilsynelatende de samme to kattungene forsøkt gitt bort eller solgt for 50 kroner – men siden det sto at de måtte hentes raskt, meldte ikke kvinnen sin interesse.

Dagbladet har vært i kontakt med kvinnen, og har fått se skjermdump fra finn-annonsen, som viser to kattunger med akkurat samme særpreg som kattene som ble funnet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer