UFORSONLIGE FORSKJELLER: Artisten Katy Perry og skuspilleren Russel Brand har valgt å gå hvert til sitt. Paret var gift i litt over et år. Foto: REUTERS/Lucas Jackson/Files
UFORSONLIGE FORSKJELLER: Artisten Katy Perry og skuspilleren Russel Brand har valgt å gå hvert til sitt. Paret var gift i litt over et år. Foto: REUTERS/Lucas Jackson/FilesVis mer

Katy Perry og Russel Brand skiller seg

- Jeg er lykkelig gift, sa Brand tidligere i desember.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Etter å ha værtr gift i litt over et år skal på Russel Brand og Katie Perry skille seg, skriver TMZ.

Ifølge kjendisnettstedet, som har fått tak i skilsmissedokumentene, skal grunnen til bruddet være «uforsonlige forskjeller».

- Desverre har Katy og jeg valgt å avslutte vårt ekteskap. Jeg kommer alltid til å forgude henne og jeg vet at vi kommer til å fortsette å være venner, sier Brand i en pressemelding.

Gift i et år I skilsmissedokumentene nevnes det eiendeler som er felleseie, noe som kan bety at de ikke har signert noen ekteskapskontrakt eller at den eventuelt ikke dekker alle inntekter. Det står ingen dato for når paret valgte å gå ifra hverandre.

Brand fridde til Perry i India på nyttårsaften 2009, og 23. oktober 2010 giftet de seg i samme land. De har ingen barn sammen.

TMZ skriver at paret har hatt problemer en stund og at de den siste tiden har gått uten gifteringer og feiret jul hver for seg.

Da han var gjest på talkshowet Ellen tidligere denne måneden avviste Brand skilsmisseryktene.

- Jeg er virkelig lykkelig gift... Jeg er gift med Katy. Uopphørlig, til døden skilles oss ad. Jeg er fortsatt i live, sa han.