Kebabkrumkakene utsolgt etter tre dager

Nå vil Ömer be bakeriet om å spesialdesigne krumkakene til neste års julekebab.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Da Sondre Rahm skulle lage norges første kebabreklame like før jul, var målet å integrere juletradisjoner som «mandel i grøten» og «krumkake» i den unorske retten på en humoristisk måte. 

Publikum derimot, så ikke humoren i reklamen og etterspørselen etter kebab i krumkake meldte seg straks etter reklamevideoen var publisert.

- Nesten alle kundene mine spurte etter krumkake. Det var så pinlig å fortelle dem at vi ikke hadde det på menyen, jeg kunne ikke bare fortelle dem at det hele var ment som en spøk, sier Haci Ömer Ölcer (32).

For ikke å holde kundene sine for narr gikk han dermed straks til innkjøp av krumkaker for å starte salget av kebabkrumkake første juledag.

Sjokkert over salget  Allerede fredag 27. desember gikk kebabeieren helt tom for de ettertraktede kakene. 

- Jeg ble veldig overrasket, jeg hadde aldri trodd at så mange skulle kjøpe det, sier Ömer som selv ikke en gang hadde hørt om kaken før de brukte den i reklamen.

Enda mer overrasket ble han imidlertid av tilbakemeldingene som fulgte. 

- Alle sa at de likte det og spiste opp hele greia, forteller restauranteieren.

Selv rakk han aldri å smake på den eksotiske retten. 

- Jeg hadde jo tenkt til det, men salget gikk så fort at jeg aldri rakk det før vi var helt utsolgt. 

Troner over Bislett-kebab Krumkakesalget har imidlertid kommet for å bli og Ömer har allerede kontaktet en lokal baker på Notodden for å høre om det er mulig å lage kakene større neste år. 

- Det blir lettere å lage kebab i krumkaken om kaken er større, forklarer Ömer som lover å stille mer forberedt neste gang.

Restauranteieren har fått flere telefoner fra nysgjerrige kebabentusiaster som lurer på om krumkakeryktet virkelig er sant.

- De sier jeg er den nye «Bislett-kebab», forteller Ömer som er strålende fornøyd med å ha satt kebabsjappa si på kartet. 

Restauranteier, Haci Ömer Ölcer, (32) er strålende fornøyd og noe sjokkert over salget. Foto: Sondre Rahm
Restauranteier, Haci Ömer Ölcer, (32) er strålende fornøyd og noe sjokkert over salget. Foto: Sondre Rahm Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer