Keeperhelten til Liverpool

MARIENLYST (Dagbladet): Av mange Start-helter i går, var keeper Espen Johnsen (19) og matchvinner Terje Leonardsen (22) de to største.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Espen Johnsen sto som en vegg og reddet alt, også etter at han fikk fingeren ut av ledd halvtimen før slutt. Fredag reiser han til et ti dagers treningsopphold i Liverpool.

- Om det blir kontraktskriving, er for tidlig å si. Inntil videre forholder jeg meg til kontrakten jeg har med Start, sier Espen Johnsen til Dagbladet.

12 ganger hadde hjemmelaget feite målsjanser i løpet av Marienlyst-thrilleren. Uten fangarmene til Espen Johnsen hadde hjemmelaget tatt en grei seier.

Matchvinner Terje Leonardsen hadde bare lagd ett seriemål før gårsdagens drømmetreff tre minutter på overtid.

- Morten Knutsen la ballen bakover, jeg dro til det jeg kunne fra 10-12 meter og trodde nesten ikke mine egne øyne da ballen gikk i mål, sier en jublende glad Leonardsen.

Mot Eik 26. september brakk han fingeren.

- Heldigvis ble jeg spilleklar til de to kvalikkampene mot SIF, sier Terje Leonardsen etter sitt livs mål på fotballbanen.

Start-trener Jan Halvor Halvorsen gråt av glede etterpå.

- Mot slutten gamblet jeg vilt, og hadde seks spisser på banen. Den siste som kom innpå, var Terje Leonardsen. Til da hadde vi bare hatt én ordentlig målsjanse. Jeg regnet med at vi skulle få en til, sier Start-treneren.

Nå skal laget hans forsterkes med tre-fire etablerte tippeligaspillere.

- Vi har mange gode unggutter, og er et framtidas lag, sier Jan Halvor Halvorsen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer