- Keeper'n tok begge beina

MOLDE (Dagbladet): Andreas Lund mener han ble snytt for straffe av dommer Alain Hamer. - Keeper'n tok jo begge beina mine, sier en irritert Lund til Dagbladet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Situasjonen oppsto et drøyt kvarter ut i kampen. Lund spilte ballen forbi Victor Baia, men Porto-keeperen hektet Lund med begge hendene da han skulle sette ballen i Røkke-nota. - Det var den klareste straffen jeg har vært ute for. Det var ikke mye bein igjen å stå på her i gården, sier tankspissen.

Linjemannen markerte for straffe, men ble ignorert av hoveddommer Alain Hamer fra Luxembourg.

- Jeg fatter ikke hva dommeren tenker med når han ikke blåser straffe i den situasjonen.

Resten av kampen ble vanskelig for Lund. Molde-spissen ble sulteftret med lange baller, men ble sørgelig alene mot solide Porto-stoppere.

- Vi torde ikke å stå høyt nok på banen, og fikk skikkelig strekk i laget noen ganger. Vi tør ikke spille vårt eget spill.

Fortsatt sjanse

Sjøl om skuffelsen over premieretapet var stor, har ikke Molde-gutta gitt opp drømmen om avansement til mellomspillet.

- Det blir tøft mot Real Madrid neste uke, men vi har fortsatt en god sjanse. Det er bittert å tape på den måten vi gjorde, for vi spilte tidvis jamt med dem, sier Lund.

Spissen får støtte av en superengasjert statsminister.

- Molde skal ha all heder for kampen. De er på høyde med Porto, og jeg tror de fortsatt kan gå videre, sier Bondevik til Dagbladet.

- Hvem var Moldes bestemann?

- Det var uten tvil målmannen, Morten Bakke. Resten av forsvaret var rimelig frynsete til tider.