Keiran fikk kjæreste og sluttet å gå på byen. Da holdt vennene begravelse for ham

Arrangerte liksom-begravelse da kompisen begynte å holde seg hjemme med kjæresten i stedet for å bli med guttegjengen ut.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Sannsynligvis har de aller fleste opplevd irritasjonen ved at bestevennen har fått kjæreste og glemmer vennegjengen - men veldig få går så langt som kompisene til walisiske Keiran Cable. 

De organiserte nemlig en begravelse for 20-åringen. Nå går bildene av vennenes vekker til kompisen verden rundt. 

Svarte knapt Ideen ble født da den nyforelskede lagkameraten ikke møtte opp på pubkveld sammen med resten av fotballaget et par uker før.

Det var ikke første gang. Faktisk hadde ikke 20-åringen blitt med guttegjengen ut en eneste gang siden han fikk kjæreste tidligere i høst, og han svarte knapt på sms-er fra kameratene.

- Vi bestemte oss for at hvis han ikke ville bli med oss ut, men heller late som om han var død, kunne vi like gjerne organisere en begravelse for ham, forklarer kompisen Ben Sullivan til Wales Online. 

Mintes kompisen Den dresskledde guttegjengen stablet lagkameraten i en hjemmesnekret likkiste, og holdt seremoni i kirken med egenkomponert sang til minne om kompisen som forsvant, og fotballhymner.

De trykket også opp en mengde gravferdsbrosjyrer med påskriften «In loving memory of Keiran Cable.» Etter seremonien dro begravelsesbilen fra pub til pub i hjembyen Rhondda. 

Unggutten trodde han skulle møte gutta på pub - og ble naturlig nok overrasket da han skjønte hva kompisene hadde funnet på. 

- Jeg var fullstendig i sjokk og ante ikke hva jeg skulle si eller gjøre. Kinnene mine gjorde vondt fordi jeg smilte så mye. Gutta nedla en stor innsats, og det var definitivt en dag jeg vil huske, sier han til lokalavisen, uten å utdype noe videre om han har tatt lærdom av episoden. 

SØTT PAR: Keiran Cable og kjæresten Jess Ferguson er et søtt par, men kompisene har likevel fått nok av at han bare prioriterer dama. Foto: WALES NEWS SERVICE
SØTT PAR: Keiran Cable og kjæresten Jess Ferguson er et søtt par, men kompisene har likevel fått nok av at han bare prioriterer dama. Foto: WALES NEWS SERVICE Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer